ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Τσιτσιπάς: "Μαγική εμπειρία να αγωνίζεσαι σε court του Roland Garros με την Εθνική, ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες"

Τσιτσιπάς: "Μαγική εμπειρία να αγωνίζεσαι σε court του Roland Garros με την Εθνική, ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες"
PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12) ανέβασε ένα VIDEO στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να αναφέρεται στο πόσο μαγικό είναι να έχουν ντυθεί τα court του Roland Garros με τα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χαρούμενος για την παρουσία του σε ακόμη μία διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων παρουσιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12) σε VIDEO που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στάθηκε στο πόσο μαγικό είναι να αγωνίζεται στα courts του Roland Garros με την Εθνική ομάδα, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη του τουρνουά.

"Μαγική εμπειρία να αγωνίζεσαι σε court του Roland Garros με την Εθνική, ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Θυμίζουμε το πρωί της Πέμπτης (25/07) έγινε η κλήρωση για το τουρνουά τένις, με τον Βέλγο Ζίζου Μπεργκς (Νο.87) να είναι ο αντίπαλος του Στέφανου στον πρώτο γύρο του μονού ανδρών, ενώ στο διπλό ανδρών, που θα συμμετάσχει με τον αδερφό του Πέτρο, θα κοντραριστεί με τους Πορτογάλους Μπόρζες και Καρμπάλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ