ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Μίλησε για όσα άλλαξαν στη σχέση του με την Μπαντόσα μετά την επανασύνδεσή τους

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon INSTAGRAM: TSITSIDOSA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Wimbledon μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα μετά την επανασύνδεσή τους.

Το Wimbledon ξεκίνησε τη Δευτέρα (1/7), με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο11) να κάνει πρεμιέρα το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) απέναντι στον Ιάπωνα, Τάρο Ντάνιελ.

Ο Έλληνας τενίστας στις δηλώσεις του λίγο πριν την πρεμιέρα μίλησε για όσα έχουν αλλάξει στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, τονίζοντας πως και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους πιο ιδιωτική.

"Τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα πλέον. Μιλάμε για τένις μιας και είναι η δουλειά μας, αλλά έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα μακριά από τα courts τα οποία θεωρώ πως μας κρατούν πιο... υγιείς

Πλέον προσπαθούμε να διατηρούμε σε πιο ιδιωτικά πλαίσια το τι γίνεται στη σχέση μας. Αυτό έγινε και όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, μετά το Roland Garros. Κανείς δεν έμαθε τι κάναμε. Πάντως ξεκινήσαμε ν' ασχολούμαστε με την αγγειοπλαστική, μια δραστηριότητα που άρεσε και στους δύο", δήλωσε ο Στέφανος Τσιτισπάς

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ SPORTS & GOSSIP WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ