ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Μπερετίνι 0-2: Ο Στέφανος έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του και πλέον στρέφει την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τσιτσιπάς - Μπερετίνι 0-2: Ο Στέφανος έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του και πλέον στρέφει την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Monte Carlo Masters @2024 AP IMAGES/DANIEL COLE

Ήττα στα σημεία (2-0 σετ) για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο.12) από τον Ματέο Μπερετίνι στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Gstaad open, με τον Έλληνα τενίστα να στρέφει πλέον την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12) ηττήθηκε με 2-0 [6-4 (8-6), 7-5] σετ από τον Ματέο Μπερετίνι και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο της καριέρας του.

Αυτή μάλιστα ήταν η έκτη φορά που ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χάνει σε ημιτελικό τουρνουά χωμάτινης επιφάνειας, με το ρεκόρ του πλέον να είναι 13-6.

Ο Τσιτσιπάς πλέον στρέφει την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί που θα συμμετάσχει τόσο στο μονό ανδρών, όσο και στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον αδερφό του Πέτρο.

Το ματς

Ο Τσιτσιπάς μπήκε με το δεξί στον ημιτελικό κάνοντας το 1-0 στα games μετά από δικό του σερβίς. Ο Μπερετίνι απάντησε για το 1-1, με το σετ να οδηγείται χωρίς break στο tie break, εκεί που ο Ιταλός ήταν καλύτερος κερδίζοντας στα σημεία με 8-6 πόντους παίρνοντας το 13o game.

Στο δεύτερο σετ δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με το πρώτο. Κανένας από τους δύο τενίστες δεν μπορούσε να "σπάσει" το σερβίς του αντιπάλου του, μέχρι να το κάνει στο πιο κομβικό σημείο ο Μπερετίνι (7-5) και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (21/07), εκεί που θα βρει τον Γάλλο Κουεντίκ Καλίς.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ