MIAMI OPEN

Τσιτσιπάς: "Ο Αλκαράθ είναι πολύ καλός παίκτης, μου αρέσουν οι προκλήσεις"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Miami Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Miami Open 2022 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Miami Open εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Κάρλος Αλακράθ για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντας το μεταξύ τους παιχνίδι "πρόκληση".

Ο 18χρονος Κάρλος Αλκαράθ (Νο16) θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο5) στους "16" του Miami Open. Μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Ντε Μινόρ, ο Έλληνας θα ψάξει την νίκη-εκδίκηση κόντρα στον Αλκαράθ, μιας και το 18χρονο παιδί-θαύμα του ισπανικού τένις τον είχε αποκλείσει από το US Open.

Ο Στέφανος μίλησε το μεταξύ τους παιχνίδι, εστίασε στο ταλέντο του Αλκαράθ και τόνισε παράλληλα πως το παιχνίδι θα είναι μία πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

Για το ματς με τον Ντε Μινόρ: "Μπόρεσα και έβγαλα στο κορτ όλα όσα ήθελα σήμερα. Υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να παλέψω παραπάνω και να δείξω την δύναμη που έχω μέσα μου. Ο Ντε Μινόρ πάλεψε και ήταν υπομονετικός. Προσπάθησα να εστιάσω σε κάθε γκέιμ ξεχωριστά και στο πως θα ανοίξω το κορτ".

Για το παιχνίδι απέναντι στον Αλκαράθ από τον οποίο είχε αποκλειστεί στο US Open ο Τσιτσιπάς ανέφερε: "Θα προσπαθήσω και θα παλέψω. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα είναι πρόκληση για εμένα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα βγάλω την ψυχή μου εκεί έξω για να πάρω τη νίκη".

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ