ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Ο Ένκβιστ είναι μια προσθήκη στην ομάδα μου, θα μου δώσει μερικές ιδέες"

Stefanos Tsitsipas of Greece plays a backhand return to Jannik Sinner of Italy during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 26, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Stefanos Tsitsipas of Greece plays a backhand return to Jannik Sinner of Italy during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 26, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) 2022 AP PHOTO/HAMISH BLAIR

Τέλος στα σενάρια περί αλλαγής προπονητή έβαλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τη φημολογία ότι ο Τόμας Ένκβιστ είναι ο νέος του προπονητής. Ο Έλληνας τόνισε πως πρόκειται για μία προσθήκη στην ομάδα του.

Ο Τόμας Ένκβιστ εθεάθη στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ αντί για τον πατέρα του, Απόστολο και τα σενάρια για αλλαγή προπονητή άρχισαν. Ο Έλληνας (Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης) έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια τονίζοντας πως πρόκειται απλά για μία προσθήκη στην ομάδα του που θα τον βοηθήσει.

"Ο Ένκβιστ είναι απλά μία προσθήκη στην ομάδα μου, αυτό είναι. Είναι πολύ σημαντικό να έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στο team μου", είπε αρχικά ο Στέφανος και συμπλήρωσε.

"Ο Ένκβιστ έχει μεγάλη εμπειρία στο τουρ και τον σέβομαι βαθύτατα. Ο λόγος που ο Τόμας είναι εδώ, είναι για να με βοηθήσει και να μου δώσει ιδέες. Είμαι εδώ για να ακούσω ό,τι έχει να μου πει και να με συμβουλεύσει. Έχουμε πολύ καλή ενέργεια μεταξύ μας".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ