AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: Ο Λεχέτσκα επόμενος αντίπαλος του Στέφανου στα προημιτελικά του Australian Open

Jiri Lehecka of the Czech Republic celebrates after winning the third set of his fourth round match against Felix Auger-Aliassime of Canada  at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Jiri Lehecka of the Czech Republic celebrates after winning the third set of his fourth round match against Felix Auger-Aliassime of Canada at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/) ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP PHOTO

Ο Γίρι Λεχέτσκα επικράτησε 3-1 σετ του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον προημιτελικό του Australin Open που θα διεξαχθεί την Τρίτη (24/01).

Η εκπληκτική πορεία του Γίρι Λεχέτσκα στο Australian Open συνεχίζεται και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά με τους δυο τους να αναμετρώνται στα προημιτελικά την Τρίτη (24/01).

Ο 21χρονος Τσέχος, Νο71 της παγκόσμιας κατάταξης, πρόσθεσε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και με 4-6, 6-3, 7-6(2), 7-6(3) επί του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο7).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή είναι και η καλύτερη πορεία του Λεχέτσκα σε Grand Slam αφού μέχρι τώρα δεν είχε περάσει ποτέ τον πρώτο γύρο σε κανένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά.

Στην πορεία του μέχρι τώρα στο τουρνουά έχει κάνει μεγάλες νίκες. Στον πρώτο γύρο πέταξε εκτός τον Τσόριτς και μάλιστα με 3-0. Ακολούθησαν οι νίκες του με 3-1 επί του Γιούμπανκς, το πεντάσετο ματς με τον Νόρι και φυσικά ο αγώνας του με τον Αλιασίμ.

Τσιτσιπάς και Λεχέτσκα έχουν βρεθεί μία φορά με τον 24χρονο Έλληνα να επικρατεί δύσκολα στον ημιτελικό του Ρότερνταμ με 2-1 σετ κάνοντας μάλιστα και ανατροπή.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ