ATP

Τσιτσιπάς: Οι αντίπαλοί του στη Βαρκελώνη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλκαράθ για το Miami Open| 29 Μαρτίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλκαράθ για το Miami Open| 29 Μαρτίου 2022 © 2022 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ATP 500 τουρνουά της Βαρκελώνης με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό.

Τους πιθανούς αντιπάλους του στο ATP 500 τουρνουά της Βαρκελώνης έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (16/04).

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα περάσει δίχως αγώνα τον πρώτο γύρο αφού είναι στο Νο1 του ταμπλό και στο δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ίλια Ιβάσκα (Νο44) και Πέδρο Μαρτίνεθ (Νο45).

Στον τρίτο γύρο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ, ενώ στα προημιτελικά θα βρει λογικά έναν εκ των Κάρλος Αλκαράθ και Ρομπέρτο Μπασιλασβίλι.

Εάν ξεπεράσει όλα αυτά τα εμπόδια πιθανότατα θα τον περιμένει ένας ημιτελικός απέναντι στους Κάμερον Νόρι και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Στο άλλο μέρος του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κάσπερ Ρούντ, Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα τους οποίους ο Τσιτσιπάς μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ