ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνδέονται με την Ελλάδα όπως το ψωμί με το βούτυρο"

Τσιτσιπάς: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνδέονται με την Ελλάδα όπως το ψωμί με το βούτυρο"
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει κερδισμένο πόντο του στο Rome Masters @2024 AP IMAGES/ANDREW MEDICHINI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την ιδιαίτερη σύνδεση που έχουν με την Ελλάδα όπως... το ψωμί με το βούτυρο και δήλωσε την έντονη επιθυμία του να φύγει από το Παρίσι έχοντας πάρει μετάλλιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.11) μίλησε κατά την διάρκεια γυρισμάτων για σποτ ενεργειακού ποτού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρομοίασε την σύνδεσή τους με την Ελλάδα όπως αυτή του ψωμιού και του βουτύρου και ανέφερε ότι θα είναι λυτρωτικό για εκείνον να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Παρίσι.

Θυμίζουμε ότι το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά για μένα. Το να προετοιμαστώ καλά πριν από τους Ολυμπιακούς είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω. Είχα μεγάλη επιτυχία πριν λίγα χρόνια στο ίδιο γήπεδο, παίζοντας στον τελικό του Roland Garros. Θα επιστρέψω εκεί με αυτή την αυτοπεποίθηση και με αυτή την ανάμνηση στο πίσω μέρος του μυαλού μου".

Σχετικά με την σύνδεση των Ολυμπιακών Αγώνων με την Ελλάδα όπως "δένει" το ψωμί με το βούτυρο: ""Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες σίγουρα δένουν, όπως το ψωμί με το βούτυρο. Είναι κάτι που ονειρεύομαι από τότε που έπιασα για πρώτη φορά ρακέτα. Πάντα ήθελα να είμαι ένας αθλητής που θα συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση".

Για την "λυτρωτική" κατάκτηση του μεταλλίου: " Για μένα το πιο λυτρωτικό πράγμα θα είναι να φύγω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα μετάλλιο. Eίναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και κάτι που θα ζει μαζί σου για το υπόλοιπο της ζωής σου".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ