ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε την πρεμιέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο μονό ανδρών του Gstaad Open

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε την πρεμιέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο μονό ανδρών του Gstaad Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon @2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Τους τελευταίους του αγώνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12), με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να κάνει πρεμιέρα στο μονό ανδρών του Gstaad Open. Πού θα δείτε την αναμέτρηση κόντρα στον Χαμάντ Μετζένοβιτς.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, στο διπλό των ανδρών στο Gstaad Open είναι η ώρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα και νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης να δώσει τον πρώτο του αγώνα στο μονό του 250αριού τουρνουά.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (17/07), όχι πριν τις 16:00 κόντρα στον Χαμάντ Μετζέντοβιτς (Νο122), με τους δύο τους να συναντιούνται για πρώτη φορά.

Η αναμέτρηση και ένας από τους τελευταίους αγώνες του Τσιτσιπά πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6 HD, ενώ μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη του ματς από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ