MEDIA

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε την πρεμιέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο Shanghai Masters

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts after scoring a point against Thanasi Kokkinakis, of Australia,during the first round of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Aug. 27, 2024, in New York. (AP Photo/Pamela Smith)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο US Open @2024 AP IMAGES/PAMELA SMITH

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) κάνει πρεμιέρα στο Shanghai Masters με αντίπαλο τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι (Νο200). Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω του τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του Τόκιο και να επικεντρωθεί στο Shanghai Masters.

Η κλήρωσε έφερε στον δρόμο του τον Κέι Νισικόρι (Νο200) στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Κίνας, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης της ATP.

Το ματς θα μεταδοθεί περίπου στις 09:30 από την COSMOTE SPORT 6 HD, ενώ φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS MEDIA ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ