MEDIA

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Η τηλεοπτική μετάδοση των δύο προημιτελικών

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζονται στα προημιτελικά του Ρότερνταμ και της Αγίας Πετρούπολης αντίστοιχα. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των δύο αναμετρήσεων.

Διπλή μάχη θα έχουμε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/02) για το ελληνικό δίδυμο του τένις. Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη.

Πρώτη θα αγωνιστεί χρονικά η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια. Η Σακ (Νο7) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης αντιμετωπίζει την Ελιζέ Μέρτενς (Νο26) και η αναμέτρησή τους αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 14.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 6 (LIVE από το SPORT24).

Η Σάκκαρη, Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει για 9η φορά την συνομίληκή της Βελγίδα, με στόχο να πάρει κεφάλι στο μεταξύ τους H2H καθώς το σκορ είναι ισόπαλο 4-4. Στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους στο tour, η Ελληνίδα είχε φύγει νικήτρια στα τρία σετ για τον 3ο γύρο του Roland Garros 2021. Μια εκ των Μαρτίντσοβα - Μπέγκου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση.

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα αναμένεται να αρχίσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο4) με τον Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο34) για τα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6 HD και φυσικά θα είναι και LIVE από το SPORT24.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ντε Μινόρ με πιο πρόσφατη στο Indian Wells Masters 2021. Πέρυσι, ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Ρότερνταμ όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο 22χρονος Στέφανος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Άλεξ ντε Μινόρ, στα ημιτελικά θα τον περιμένει ένας εκ των Μουσέτι - Λεχέτσκα.

TAGS MEDIA ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ