ATP

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Ώρα τελικών για τους Έλληνες σε Ρότερνταμ και Αγία Πετρούπολη

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης και του Rotterdam Open αντίστοιχα και διεκδικούν την Κυριακή (13/2) ακόμα μία διάκριση. Δείτε τις ώρες και κανάλια για τις μάχες του ελληνικού διδύμου στο τένις.

Διπλή μάχη θα έχουμε το μεσημέρι της Κυριακής (13/02) για το ελληνικό δίδυμο του τένις. Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη, οι οποίοι αγωνίζονται στον τελικό του Rotterdam Open και της Αγίας Πετρούπολης και διεκδικούν το τρόπαιο.

Πρώτη θα αγωνιστεί χρονικά η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια. Η Σάκκαρη (Νο7) μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Ρουμάνα Μπέγκου προκρίθηκε στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του St. Petersburg Ladies Trophy για το 2022.

Η Σάκκαρη, Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την Εσθονή (Νο9 στον κόσμο), Ανέτ Κονταβέιτ, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Γελένα Οσταπένκο με 2-0 σετ (6-3, 6-4). Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15:30 στο κεντρικό κορτ της Αγίας Πετρούπολης (NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24). Τελευταία φορά είχαν αναμετρηθεί στον ημιτελικό του WTA Finals, με την Κονταβέιτ να επικρατεί 2-1.

Σχεδόν μία ώρα αργότερα αναμένεται να αρχίσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο4) με τον Φελίξ Οζέρ - Αλιασίμ (Νο9) για τον τελικό του τουρνουά του Ρότερνταμ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6 HD και φυσικά θα είναι και LIVE από το SPORT24.

Ο 23χρονος Έλληνας θα αγωνιστεί στον 18ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει τον 8ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του και 1ο σε τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 500.

TAGS ATP ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ