ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Τσιτσιπάς- Σάκκαρη: Σταθεροί στην παγκόσμια κατάταξη λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024 © 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη παρέμειναν σταθεροί στις θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σταθεροί παρέμειναν στις θέσεις τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο αναλυτικά, ο Τσιτσιπάς "κρατήθηκε" στην 12η θέση και δεν κατάφερε να μπει στο Top 10 μετά από την ήττα στον δεύτερο ημιτελικό του Gstaad Open.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σταθερά στην όγδοη θέση της παγκόσμιας κατάταξης έπειτα από τον αποκλεισμό της στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Για τους άντρες την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης συμπληρώνουν ο Γιανίκ Σίνερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ. Σχετικά με τις γυναίκες στο Top 3 βρίσκονται οι Σφιόντεκ, Γκοφ και Σαμπαλένκα.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετάσχουν στα μονά και στα διπλά του τένις (Τσιτσιπάς/Τσιτσιπάς), (Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ) και θα αγωνιστούν μαζί στο μεικτό.

Το Ολυμπιακό Τουρνουά τένις θα λάβει χώρα στα χωμάτινα courts του Roland Garros από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ