ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Την Παρασκευή κληρώνει στη Ρώμη, η τελευταία πρόβα πριν το Roland Garros

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Την Παρασκευή (6/5) στις 19:00 αναμένεται να γίνει και η κλήρωση του τουρνουά της Ρώμης, με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους στην πορεία τους στη διοργάνωση.

Με το Madrid Open να μπαίνει στην τελική ευθεία, όλα τα βλέμματα αρχίζουν σιγά-σιγά να στρέφονται στο τουρνουά της Ρώμης που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ήδη παίκτες και παίκτριες που έχουν αποκλειστεί από τη Μαδρίτη ή δεν συμμετείχαν στη Μαδρίτη βρίσκονται στη Ρώμη για να προετοιμαστούν και το κυριότερο να προσαρμοστούν σε μια εντελώς διαφορετική συνθήκη από το υψόμετρο της Μαδρίτης.

Την Παρασκευή (6/5) στις 19:00 αναμένεται να γίνει και η κλήρωση του τουρνουά με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους στην πορεία τους στη διοργάνωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τοποθετηθεί (για την ώρα) στο Νο4 του ταμπλό, καθώς δεν θα αγωνιστεί ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Έλληνα τενίστα να υπερασπίζεται 180 βαθμούς από την περσινή του πορεία που σταμάτησε στον επεισοδιακό προημιτελικό των δύο ημερών (λόγω βροχής) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτή θα είναι η 5η παρουσία του Τσιτσιπά στο 1000άρι της Ρώμης με την καλύτερη πορεία του φυσικά να είναι το 2019 όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα από τον Ράφα Ναδάλ.

Από τη μεριά της η Μαρία Σάκκαρη έχει τοποθετηθεί στο Νο5 του ταμπλό με την 26χρονη να έχει να υπερασπιστεί μόλις 60 βαθμούς μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό της πέρσι στον 2ο γύρο από την Κόρι Γκοφ.

Όπως για τον Τσιτσιπά, έτσι και για τη Σάκκαρη αυτή θα είναι η 5η συμμετοχή της στο τουρνουά με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει να θυμάται την απίθανη πορεία του 2019 όταν από τα προκριματικά είχε καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά λυγίζοντας από την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα.

Το τουρνουά της Ρώμης θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-15 Μαΐου και θα είναι ουσιαστικά η τελευταία μεγάλη πρόβα για το Roland Garros που θα ακολουθήσει μια εβδομάδα αργότερα.

Πηγή: tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ