ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Στη μάχη του τίτλου στην Λυών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάντ Γκαρός του 2020
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάντ Γκαρός του 2020 ALESSANDRA TARANTINO/ ASSOCIATED PRESS

Μετά τον αποκλεισμό του από τα διπλά, στο πλευρό του αδερφού του Πέτρου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη των singles, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας, είναι από τους τενίστες που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή χωμάτινη σεζόν, με έναν τίτλο (Μόντε Κάρλο), έναν τελικό (Βαρκελώνη) και έναν προημιτελικό (Ρώμη) σε τέσσερα τουρνουά που έχει πάρει μέρος.

Η Λυών θα είναι το πέμπτο χωμάτινο τουρνουά για τον Τσιτσιπά ο οποίος αποδέχθηκε τη wild card των διοργανωτών προκειμένου να πάρει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια του, 10 ημέρες πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει (14:30GR) τον Αμερικανό, Νο53 στον κόσμο, Τόμι Πολ στη δεύτερη συνάντησή τους στο tour, μετά τη νίκη του Έλληνα άσου στην Ουάσινγκτον το 2019. Γενικά ο Τσιτσιπάς έχει πολύ καλή προϊστορία απέναντι σε Αμερικανούς τενίστες.

Ο 25χρονος Πολ στον 1ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Λυών, κέρδισε 6-3, 6-3 τον προερχόμενο από τραυματισμό, Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η αναμέτρηση του Γκάελ Μονφίς με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα που είναι και το ζευγάρι με το οποίο διασταυρώνεται το αντίστοιχο του Τσιτσιπά-Πολ στα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ