ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/10) η πρεμιέρα του Έλληνα πρωταθλητή στο Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του US Open © 2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/10, Cosmote Sport 6 και LIVE από το SPORT24) τον Πέδρο Μαρτίνεθ στον 2ο γύρο του τουρνουά Indian Wells.

Η ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο3 στον κόσμο) έφτασε στο Indian Wells. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/10) - και όχι πριν από τις 04:00 - ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ (Νο61 στον κόσμο) στον 2ο γύρο του τουρνουά (Cosmote Sport 6 και LIVE από το SPORT24).

Ο Τσιτσιπάς θέλει αρχικά να σπάσει μία κακή παράδοση που έχει στο τουρνουά της Καλιφόρνια, αφού δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί στον 3ο γύρο στις δύο προηγούμενες συμμετοχές του.

Ο 24χρονος Πέδρο Μαρτίνεθ έχει φέτος ρεκόρ 13-15 και τον Σεπτέμβριο βρέθηκε κάποια στιγμή στο Νο59 στον κόσμο πριν υποχωρήσει δύο θέσεις, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό ενός αγώνα του ATP το 2018, έχοντας έκτοτε ανοδική πορεία. Στην διάρκεια της καριέρας του πάντως δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει πιο μακριά από τον 3ο γύρο ενός εκ των τεσσάρων Grand Slam.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ