AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: Θα παραμείνει στην τέταρτη θέση μετά το Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © ANDY BROWNBILL/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να υπερασπιστεί τους βαθμούς που είχε κερδίσει πέρσι στο Australian Open και θα παραμείνει στην τέταρτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού.

Ένα από τα μεγάλα ζητούμενα τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά όσα και για την Μαρία Σάκκαρη είναι να καταφέρνουν τουλάχιστον να επαναλαμβάνουν πορείες ανάλογες της προηγούμενης σεζόν ώστε να μη χάνουν βαθμούς στην Παγκόσμια κατάταξη.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς σταμάτησε ξανά την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open.

Έτσι, δεν έχασε βαθμούς σε σχέση με πέρσι και αυτό θα του επιτρέψει να παραμείνει στο Νο 4 της Παγκόσμιας κατάταξης ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον τελικό.

Ακόμα κι αν ο Ράφα Ναδάλ κατακτήσει τον τίτλο δεν μπορεί να τον ξεπεράσει αφού ο θρυλικός Ισπανός θα φτάσει τους 6875, ενώ ο Τσιτσιπάς θα έχει 7170.

Την ίδια ώρα ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έχασε την ευκαιρία να απειλήσει τον Ζβέρεφ και να διεκδικήσει την επάνοδό του στην τρίτη θέση. Κάτι που θα μπορέσει λογικά να κάνει στο άμεσο μέλλον.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ