ΤΕΛ
Γιούλια Πουτίντσεβα0
Μαρία Σάκκαρη2
Τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ (14/04, περίπου στις 14.00, Cosmote Sport 6), ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε 4-6, 6-4, 6-1 του Γίρι Λεχέτσκα.
Ο Αμερικανός (Νο 10) πέρασε δίχως αγώνα τον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια πέταξε εκτός μετά από μεγάλη μάχη τον Σταν Βαβρίνκα και τώρα επικράτησε απέναντι στον Τσέχο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τεθεί αντιμέτωπος άλλες τρεις φορές με τον Τέιλορ Φριτζ και μετρά ισάριθμες νίκες. Αυτή όμως θα είναι η πρώτη τους μονομαχία σε χωμάτινη επιφάνεια.
Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή από τη μονομαχία του Αντρέι Ρούμπλεβ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ.