ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγώνας του Έλληνα τενίστα κόντρα στον Γάλλο Φιλς για τα προημιτελικά του Swiss Indoors

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Παρασκευής ο αγώνας του Έλληνα τενίστα κόντρα στον Γάλλο Φιλς για τα προημιτελικά του Swiss Indoors
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα του Wimbledon @2024 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Γάλλος Άρθουρ Φιλς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο11) στα προημιτελικά του Swiss Indoors, σε μία αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Παρασκευής (25/10).

Με εμφάνιση που σε πολλά σημεία θύμισε τον παλιό του καλό εαυτό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) κέρδισε με 2-0 σετ (7-6, 7-5) τον Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Swiss Indoors.

Εκεί ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα βρει μπροστά του ακόμη έναν Ευρωπαίο, αυτή τη φορά τον Γάλλο Άρθουρ Φιλς, που παράλληλα με τον αγώνα του Τσιτσιπά έπαιζε με τον Ισπανό Πέδρο Μαρτίνεθ, τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ελβετικού τουρνουά, η αναμέτρηση του Έλληνα με τον Φιλς θα διεξαχθεί δεύτερη στο κεντρικό κορτ, κάτι που σημαίνει ότι δεν αναμένεται να αρχίσει πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (25/10).

Στο παρελθόν Τσιτσιπάς και Φιλς έχουν μονομαχήσει μόλις μία φορά, με τον 20χρονο Γάλλο και νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης να κερδίζει με 2-0 σετ (7-6, 7-6) για το 250άρι τουρνουά της Αμβέρσας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ