ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Το συγκινητικό στεφάνι στην κηδεία της γιαγιάς του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην απονομή μετά τον τελικό του Roland Garros | 13 Ιουνίου 2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην απονομή μετά τον τελικό του Roland Garros | 13 Ιουνίου 2021 2021 THIBAULT CAMUS /ASSOCIATED PRESS

Το απόγευμα της Τρίτης (16/6) έγινε η κηδεία της γιαγιάς του Στέφανου Τσιτσιπά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών με τον Έλληνα τενίστα να στέλνει ένα στεφάνι με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Την Κυριακή (14/6) το μεσημέρι λίγο πριν την έναρξη του Roland Garros έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η Σταυρούλα Τσιτσιπά, γιαγιά του Στέφανου και την Τετάρτη (16/6) έγινε στο προάστιο Καρδίτσας η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Έλληνας τενίστας δεν παραβρέθηκε σε αυτή, σε αντίθεση με τον πατέρα του Απόστολο, καθώς οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεχίζονται αλλά έστειλε ένα στεφάνι το οποίο έγραφε πάνω ένα προσωπικό-συγκινητικό μήνυμα.

Στο οποίο έγραφε: "Γιαγιά μου Σταυρούλα, πρωταθλήτρια αφοσίωσης και πίστης, πρωταθλήτρια θάρρους, πρωταθλήτρια ζωής. Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου, αγαπημένη μου γιαγιά πάντα θα εμπνέεις το δρόμο μου, καλό ταξίδι στην αιωνιότητα ο εγγονός σου Στέφανος".

Το www.trikalaola.gr βρέθηκε στην έξοδιος ακολουθία και την ταφή της γιαγιάς του απ' όπου και η χαρακτηριστική φωτογραφία.

Το στεφάνι του Στέφανου Τσιτσιπά στην κηδεία της γιαγιάς του
Το στεφάνι του Στέφανου Τσιτσιπά στην κηδεία της γιαγιάς του TRIKALA OLE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ