ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια"

Stefanos Tsitsipas, of Greece, hits a forehand to Laslo Djere, of Serbia, at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 22, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, hits a forehand to Laslo Djere, of Serbia, at the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 22, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) 2022 AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά από την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Τζέρε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξε απέναντί του ο Σέρβος.

Τι κι αν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Λάσλο Τζέρε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ και να προκριθεί στους "16" του τουρνουά στο Ακαπούλκο. Ο Σέρβος δυσκόλεψε το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως όπως είπε ο Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη του ματς έπρεπε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και να το αντιμετωπίσει σαν ένα απλό γκέιμ.

"Ήταν σίγουρα ένα κλειστό ματς και υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα, αλλά κατάφερα να μείνω ήρεμος και να παίξω σα να ήταν ένα απλό γκέιμ. Σερβίραμε καλά και οι δύο, είναι κάποιος που μπορεί να βγάλει μεγάλα χτυπήματα. Ολα κρίθηκαν τάι μπρέικ και εκεί πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια σε κάθε πόντο να αποφύγεις τα αβίαστα λάθη".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ