ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Εγχείρηση στον μηνίσκο, χάνει το Wimbledon, ελπίζει να προλάβει τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι

Serbia's Novak Djokovic speaks during a press conference prior to his first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 26, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Serbia's Novak Djokovic speaks during a press conference prior to his first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 26, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias) @ 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που εγκατέλειψε το Roland Garros θα χειρουργηθεί στο μηνίσκο την Τετάρτη σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, θα χάσει το Wimbledon και στόχος του είναι να προλάβει τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς όπως αποκάλυψε στη διάρκεια του Roland Garros εδώ και κάποιους μήνες έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο το οποίο επιδεινώθηκε στη σπουδαία ανατροπή επί του Τσερούντολο με αποτέλεσμα αν και πήρε την πρόκριση να εγκαταλείψη τη διοργάνωση.

Ο Σέρβος αποφάσισε να χειρουργηθεί στο μηνίσκο στη διάρκεια της Τετάρτης (5/6) και σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, θα χάσει το Wimbledon και στόχος του είναι να προλάβει τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Ο Σέρβος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να είναι σε θέση να επανέλθει και πάλι στις προπονήσεις και ανάλογα με το πως θα αντιδράσει το σώμα του στην επέμβαση θα ξεκαθαρίσει το αν θα μπορέσει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς του 2024 ή όχι.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ WIMBLEDON ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ