ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Είμαι σοκαρισμένος από την απόσυρση του Μπεντβέντεφ, έμοιαζε πως ήταν εντελώς καλά"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Astana Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Astana Open © 2022 STAS FILIPPOV / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε πως είναι σοκαρισμένος από την απόσυρση του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Astana Open, δηλώνοντας πως δεν είχε καταλάβει ότι ο Ρώσος τενίστας αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος είδε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να εγκαταλείπει τη μεταξύ τους αναμέτρηση, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του 2ου set και στις on court δηλώσεις που έκανε, δήλωσε… σοκαρισμένος.

Ο 35χρονος και κάτοχος 21 Grand Slam τίτλων, τόνισε πως έβλεπε τον αντίπαλό του να κινείται εξαιρετικά, αλλά είπε, επίσης, πως δεν πιστεύει ότι ο Ρώσος θα αποσύρονταν αν δεν είχε όντως πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είμαι ακόμη έκπληκτος, από το γεγονός ότι εγκατέλειψε τον αγώνα. Έμοιαζε πως ήταν εντελώς καλά.

Ίσως στους τελευταίους έξι-επτά πόντους έπαιζε λίγο πιο αργά, αλλά είναι ένα μεγάλο σοκ. Περίμενα μια μάχη στο 3ο set. Ελπίζω, ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός.

Ξέρω ότι ο Ντανίλ είναι καλό παιδί και μεγάλος μαχητής, δεν θα εγκατέλειπε έτσι ένα ματς, χωρίς να νιώθει πως δεν μπορεί να συνεχίσει και πως αν συνεχίσει, θα χειροτερέψει τον τραυματισμό του. Μου είπε ότι είχε πρόβλημα στον προσαγωγό του".

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ