ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: "Μόνο εσύ ξέρεις τι έπρεπε να υπομείνεις για να γίνεις σύμβολο του τένις"

Τζόκοβιτς για Ναδάλ: "Μόνο εσύ ξέρεις τι έπρεπε να υπομείνεις για να γίνεις σύμβολο του τένις"
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ράφα Ναδάλ αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία ονειρεμένη καριέρα και ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του στα κορτ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τον αποχαιρέτησε όπως του άρμοζε, με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ο "Βασιλιάς του Roland Garros" και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητές που έβγαλε το παγκόσμιο τένις, Ράφα Ναδάλ, ανακοίνωσε μέσα από ένα VIDEO την αποχώρησή του από τα κορτ, σκορπίζοντας στενοχώρια σε εκατομμύρια φανς του σε όλο τον πλανήτη.

Τις τελευταίες ώρες τα social media πήραν φωτιά από αναρτήσεις ανθρώπων του αθλητισμού που θέλησαν να του πουν αντίο με έναν ξεχωριστό τρόπο, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να προστίθεται και εκείνος σε αυτό το κύμα αγάπης το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά στους τίτλους σε Grand Slam (24), αποθέωσε τον Ισπανό θρύλο του τένις χαρακτηρίζοντάς τον σύμβολο του αθλήματος, ενώ τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι τον έκανε καλύτερο ως α αθλητή μέσα από το υψηλό του επίπεδο.

"Ράφα, μια ανάρτηση δεν αρκεί για να εκφράσω τον σεβασμό που τρέφω για σένα και όσα έχεις κάνει για το άθλημά μας. Έχεις εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά να αρχίσουν να παίζουν τένις και νομίζω ότι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα για το οποίο να μπορεί να ευχηθεί κάποιος.

Η επιμονή, η αφοσίωση και η αγωνιστικότητά σου θα διδάσκονται για δεκαετίες. Η κληρονομιά σου θα ζει για πάντα. Μόνο εσύ ξέρεις τι έπρεπε να υπομείνεις για να γίνεις σύμβολο του τένις και του αθλητισμού γενικότερα.

Ευχαριστώ που με ώθησες στα άκρα τόσες φορές στην αντιπαλότητά μας που με επηρέασε περισσότερο ως παίκτη. Το πάθος σου να εκπροσωπείς την Ισπανία ήταν πάντα αξιοσημείωτο.

Σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό αντίο στην Μάλαγα με την ομάδα του Davis Cup της Ισπανίας. Θα είμαι εκεί για να αποτίσω σεβασμό στην αστρική καριέρα σου", ανέφερε στη ανάρτησή του ο Σέρβος τενίστας, που την διάνθισε με πέντε φωτογραφίες του με τον Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια της κοινής αθλητικής τους διαδρομής.

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ