ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Η προϋπόθεση για να αγωνιστώ στο Γουίμπλεντον είναι να ξέρω πως μπορώ να παλέψω για τον τίτλο"

Serbia's Novak Djokovic waits for balls to serve against France's Pierre-Hugues Herbert during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, May 28, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Serbia's Novak Djokovic waits for balls to serve against France's Pierre-Hugues Herbert during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, May 28, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias) 2024 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε εν όψει της έναρξης του Wimbledon (1/7-14/7) και ξεκαθάρισε ότι θα συμμετάσχει εάν και μόνο νιώσει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του, αποσαφήνισε ότι θα συμμετάσχει στο Wimbledon (1/7-14/7) μόνο υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να μπει στην διεκδίκηση του τίτλου. Θυμίζουμε ότι έχουν συμπληρωθεί μόνο τρεις εβδομάδες από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον μηνίσκο ενώ ο Νόλε έχει δηλωθεί και από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας και αναμένεται να παίξει στο Παρίσι.

Πιο αναλυτικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε για την παρουσία του στο Wimbledon: "Θα συμμετάσχω μόνο αν ξέρω ότι είμαι αρκετά καλά για να πάω μακριά στη διοργάνωση και να παλέψω για τον τίτλο, αυτή είναι η προϋπόθεση. Αν νιώσω ότι μπορώ να παίξω σχεδόν στο μάξιμουμ ή στο μάξιμουμ, τότε θα παίξω, διαφορετικά θα δώσω την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να συμμετάσχει.

Πηγαίνω σταδιακά. Δεν πιέζω ακόμα 100%, αλλά ελπίζω να έρθει τις επόμενες μέρες. Η αποκατάσταση πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση."

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος έχει κατακτήσει 7 φορές το Wimbledon, το στάδιο της αποθεραπείας του εξελίσσεται ομαλά και αναμένεται το αν τέλει θα δώσει το παρών στο Αγγλικό τουρνουά ή η πρώτη του εμφάνιση μετά το πρόβλημα στο γόνατο θα αποτελέσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ