ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς σε Ναδάλ: "Έδειξες γιατί είσαι ο βασιλιάς στο χώμα"

Ο Τζόκοβιτς στο Roland Garros. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζόκοβιτς στο Roland Garros. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος κατέκτησε το Roland Garros, τονίζοντας ότι ο Ισπανός τενίστας έδειξε γιατί είναι ο βασιλιάς στο χώμα.

Ο Ναδάλ ήταν καταιγιστικός στον τελικό με τον Τζόκοβιτς, κατάφερε να νικήσει εύκολα με 3-0 και κατέκτησε το 13ο Roland Garros στην καριέρα του. Ο Σέρβος τενίστας, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για τον αντίπαλό του τονίζοντας ότι αυτό που κάνει στο γαλλικό Όπεν είναι απίστευτο, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ράφα έδειξε γιατί είναι βασιλιάς στην χωμάτινη επιφάνεια.

Αναλυτικά η δήλωση του Τζόκοβιτς:

"Πολλά συγχαρητήρια στον Ράφα, στην ομάδα του και την οικογένεια. Αυτό που κάνει σε αυτό το κορτ, σε αυτό το γήπεδο, είναι απίστευτο, 13 τίτλους. Έδειξες γιατί είσαι ο βασιλιάς του χώματος. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμένα, δεν είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξα. Ξεπεράστηκα από έναν εκπληκτικό παίκτη με καλύτερα χτυπήματα.

Προφανώς, το ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους εδώ, αλλά όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε μία πιθανότητα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους αυτούς που υλοποίησαν αυτή την διοργάνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ