US OPEN

US Open, η Ναόμι Οσάκα εμφανίστηκε με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ στην συνέντευξη Τύπου: "Θέλω να έχω το πνεύμα του μαζί μου"

US Open, η Ναόμι Οσάκα εμφανίστηκε με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ στην συνέντευξη Τύπου: "Θέλω να έχω το πνεύμα του μαζί μου"
PRINTSCREEN

Η Ναόμι Οσάκα (Νο88) λύγισε με 2-0 σετ την Γέλενα Οσταπένκο (Νο10) στον πρώτο γύρο του US Open και στην συνέχεια εμφανίστηκε με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ στην συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενη στον λόγο που το κάνει μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα.

Η Ναόμι Οσάκα (Νο88) επέστρεψε δυναμικά στο US Open. Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας - επειδή γέννησε την κόρη της - το άλλοτε Νο1 του κόσμου ξεκίνησε εξαιρετικά στο τουρνουά, αποκλείοντας με 2-0 σετ (6-3, 6-2) την Γέλενα Οσταπένκο (Νο10), στην πρώτη νίκη της επί παίκτριας που βρίσκεται στο Top-10 έπειτα από 4 χρόνια. Και, στην συνέχεια, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια ρωτήθηκε μάλιστα για αυτή την επιλογή της και αναφέρθηκε αρχικά σε μία ιστορία για το πώς γνώρισε τον Κόμπι το 2019, πριν εξηγήσει τον λόγο που φοράει την φανέλα του μετά από κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Το 2019 είχα μάθει ότι ο Κόμπι είχε έρθει στο ίδιο court, το Λούις Άμστρονγκ (σ.σ αυτό το όνομα έχει πάρει το συγκεκριμένο court του US Open) για να δει τον αγώνα μου. Θυμάμαι ότι τότε δεν το πίστευα ότι είχε έρθει για να δει συγκεκριμένα εμένα και το γεγονός ότι ένιωσα αυτή την στήριξη ήταν απίστευτο. Πάντα φοράω φανέλα του Κόμπι μετά από προπονήσεις και αγώνες επειδή νιώθω λίγο ότι μπορώ να έχω το πνεύμα του μαζί μου".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS US OPEN NBA ΗΠΑ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ