US OPEN

US Open: Ο τυφώνας Άιντα επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη

Ο τυφώνας Άιντα που πλήττει τη Νέα Υόρκη
Ο τυφώνας Άιντα που πλήττει τη Νέα Υόρκη 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Πολλά προβλήματα έχουν προκύψει στη διεξαγωγή του US Open λόγω των καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να πλήττουν τη Νέα Υόρκη, καθώς πλην των δύο κεντρικών κορτ όλα τα υπόλοιπα γήπεδα δεν έχουν προστατευτικό σκέπαστρο.

Ακυρώσεις και μεταφορές αγώνων είχαμε το βράδυ της Τετάρτης στο US Open καθώς ο Τυφώνας Άιντα συνεχίζει να πλήττει την Αμερική, έστω και εξασθενημένος στα ανατολικά.

Η αναμέτρηση του Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Κέβιν Άντερσον διακόπηκε και συνεχίστηκε αρκετή ώρα αργότερα στο πιο προστατευμένο Arthur Ashe αφού το Louis Armstrong που επίσης διαθέτει οροφή, δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά τη βροχή.

Τελικά, ο Αργεντίνος κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και επιβλήθηκε 7-6(4), 6-3, 6-3 του Νοτιοαφρικανού, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο του US Open

Ο βραδινός αγώνας των γυναικών Κέρμπερ-Καλίνινα, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντριάν Μαναρινό, δεν επηρεάστηκε καθόλου με τους φιλάθλους να κάθονται ασφαλείς στο Arthur Ashe Stadium, την ίδια ώρα που η βροχή έπεφτε ασταμάτητα και με μανία στην οροφή του γηπέδου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ξεπέρασε στα τέσσερα σετ το εμπόδιο του αριστερόχειρα Γάλλου και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, είχε προειδοποιήσει για την κακοκαιρία στην περιοχή και αρκετές εγκαταστάσεις στο National Tennis Center πλημμύρισαν.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ