US OPEN

US Open: Προκρίθηκε στους "16" ο Ζβέρεφ, αποσύρθηκε στο τέταρτο σετ ο Τζακ Σοκ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στον Κατσάνοφ
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στον Κατσάνοφ © 2021 PATRICK SEMANSKY / AP IMAGES

Αν και έχασε το εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης του 3ου γύρου κόντρα στον εμπνευσμένο αλλά λαβωμένο Τζακ Σοκ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να ανακάμψει στη συνέχεια και να πάρει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, μετά την απόσυρση του Αμερικανού στο 4ο σετ του αγώνα.

Ο Γερμανός που μοιάζει να είναι το αντίπαλο δέος του Νόβακ Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη, προηγούνταν με 3-6, 6-2, 6-3, 2-1 του Σοκ όταν είδε τον αντίπαλό του να πετάει "λευκή πετσέτα" με πρόβλημα τραυματισμού στο γοφό και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ στους "16" του US Open.

Ο Ιταλός νωρίτερα έκαμψε την αξιόμαχη αντίσταση του Γκάελ Μονφίς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

"Τώρα θα σχεδίαζα τις διακοπές μου στη Νότια Γαλλία αν ο Τζακ συνέχισε να παίζει όπως στο 1ο σετ. Μερικές φορές είναι δύσκολο να παίζεις με έναν αντίπαλο που δεν είναι στο 100%.

Όλοι είδαμε ότι ο Τζακ δυσκολευόταν αλλά εσύ πρέπει να διατηρήσεις τη συγκέντρωση και τη ψυχραιμία σου" είπε ο Ζβέρεφ αμέσως μετά.

Ο 24χρονος Γερμανός, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από δύο συνεχόμενους τίτλους (Ολυμπιακούς Αγώνες, Σινσινάτι) και μετράει ένα σερί 14 νικηφόρων αγώνων.

Επίσης στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Λόιντ Χάρις πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 6-4, 6-4 επί του Ντένις Σαποβάλοφ και θα αντιμετωπίσει τον Ρέιλι Οπέλκα στον 4ο γύρο, μετά και τη νίκη του Αμερικανού big server με 7-6(5), 6-3, 6-4 επί του Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Πηγή: Tennis24

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ