US OPEN

US Open: Στους "16" ο Μεντβέντεφ, νίκησε με 3-0 τον Πάμπλο Αντουχάρ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Αντουχάρ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Αντουχάρ © 2021 ELISE AMENDOLA / AP IMAGES

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ συνεχίζει σε φρενήρη ρυθμό να περνάει τον έναν γύρο μετά τον άλλον στο US Open, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε του Πάμπλο Αντουχάρ με 3-0 σετ (6-0, 6-4, 6-3) και προκρίθηκε στους "16".

Ο Ρώσος, Νο2 τενίστας του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ έχασε μόλις επτά games από τον πολύπειρο Πάμπλο Αντούχαρ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 4ο γύρο μιας Major διοργάνωσης, αυτή τη φορά του US Open, για πέμπτη συνεχόμενη φορά.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο Μεντβέντεφ επικράτησε του 35χρονου αντιπάλου του με το εμφατικό 6-0, 6-4, 6-3 και περιμένει να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς και Αλεξέι Πόπιριν.

Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση του Μεντβέντεφ από τη γραμμή του σερβίς. Ο 25χρονος κέρδισε 48/71 πόντους πίσω από το σερβίς του, έβγαλε 34 winners και εκμεταλλευόμενος 7/13 break points, πήρε την άνετη πρόκριση στους "16" καλύτερους του τουρνουά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει set στο Flushing Meadows, ενώ έχει κερδίσει τα 35 από τα 37 service games του στη διοργάνωση. Μάλιστα, χάνει μόλις 7.33 games μέσο όρο, ανά αγώνα του.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ