WIMBLEDON

Wimbledon: Ο Άντι Μάρει απέσυρε την συμμετοχή του από το μονό

Ο Άντι Μάρεϊ κόντρα στον Ότε στο Γουίμπλεντον
Ο Άντι Μάρεϊ κόντρα στον Ότε στο Γουίμπλεντον © 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντι Μάρει δεν θα παίξει στο μονό του Wimbledon, καθώς λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του απέναντι στον Τόμας Μάχατς αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρσή του. Ο 37χρονος, ωστόσο, θα αγωνιστεί κανονικά στο διπλό με τον αδερφό του στην τελευταία του συμμετοχή στο βρετανικό Όπεν.

Ο Άντι Μάρει ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει στο μονό του Wimbledon, αφού απέσυρε την συμμετοχή του λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα που θα έδινε κόντρα στον Τόμας Μάχατς.

Ο Βρετανός, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην πλάτη και όπως όλα δείχνουν το στάδιο της αποθεραπείας του δεν έχει ολοκληρωθεί επαρκώς προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στο μονό.

Ο 37χρονος, στην τελευταία του συμμετοχή στο βρετανικό Όπεν θα παίξει στο ταμπλό των διπλών μαζί με τον αδερφό του.

"Δυστυχώς, παρά τη σκληρή δουλειά και τη αποθεραπεία μετά την επέμβαση πριν από μια εβδομάδα, ο Άντι πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστεί στα μονά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι πολύ απογοητευμένος όμως θα παίξει στα διπλά με τον Τζέιμι και ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Wimbledon για τελευταία φορά", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μάρεϊ.

Πρόκειται για την τρίτη ηχηρή απόσυρση στο Wimbledon από το μονό της διοργάνωσης, μετά την Αρίνα Σαμπαλένκα και την Βικτόρια Αζαρένκα.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ