WIMBLEDON

Wimbledon: Ο Φριτς έκανε την έκπληξη κόντρα στον Ζβέρεφ, Ντε Μινόρ και Μουσέτι έκλεισαν εισιτήριο για τα προημιτελικά

Wimbledon: Ο Φριτς έκανε την έκπληξη κόντρα στον Ζβέρεφ, Ντε Μινόρ και Μουσέτι έκλεισαν εισιτήριο για τα προημιτελικά
Ο Τέιλορ Φριτς μετά τη μεγάλη του νίκη κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ @2024 AP IMAGES/MOSA'AB ELSHAMY

Ο Τέιλορ Φριτς σόκαρε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon, εκεί που τον ακολούθησαν οι Άλεξ Ντε Μινόρ και Λορέντσο Μουσέτι.

Μεγάλες μάχες επιφύλασσε για το κοινό του τένις η 9η μέρα του μονού ανδρών στο Wimbledon. Ο Τέιλορ Φριτς κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος του 2-0 σετ.

Ο Αμερικανός με αντεπίθεση διαρκείας και ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή του κατάφερε να σοκάρει τον Γερμανό και με 3-2 σετ (4-6, 6-7, 6-4, 7-6, 6-3) πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του βρετανικού Όπεν.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντσο Μουσέτι, ο οποίος στο court 2 του τουρνουά που διεξάγεται στο Λονδίνο, επικράτησε με 3-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3, 6-2) τον Γάλλο Τζιοβάνι Μπετσί Περικάρντ και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικά Grand Slam, ενώ με το ίδιο σκορ (6-2, 6-4, 4-6, 6-3) κέρδισε και ο Άλεξ Ντε Μινόρ τον Γάλλο Άρθουρ Φιλς.

Πλέον, ο Αυστραλός νούμερο εννέα της παγκόσμιας κατάταξης περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Χόλγκερ Ρούνε - Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

  • Σίνερ - Μεντβέντεφ
  • Αλκαράθ - Πολ
  • Ντε Μινόρ - Ρούνε/Τζόκοβιτς
  • Μουσέτι - Φριτς
TAGS WIMBLEDON ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ