WIMBLEDON

Wimbledon: Σίνερ, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ τσέκαραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του βρετανικού Όπεν

Wimbledon: Σίνερ, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ τσέκαραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του βρετανικού Όπεν
Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Wimbledon @2024 AP IMAGES/ALBERTO PEZZALI

Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών του Wimbledon είναι γεγονός, με τους Γιανίκ Σίνερ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ να ετοιμάζονται για μεγάλη μάχη, ενώ και ο Κάρλος Αλκαράθ συνέχισε την πορεία για την υπεράσπιση του τίτλο του.

Με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 8η αγωνιστική ημέρα του Wimbledon, με τα φαβορί να έχουν την τιμητική τους και μεγάλο κερδισμένο τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος τενίστας είδε τον αντίπαλό του στη φάση των 16, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, να αποχωρεί από το court λόγω τραυματισμού και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο πρώτο σετ, με τον Μεντβέντεφ να κερδίσει μέχρι εκείνο το σημείο με 5-3 games.

Στα προημιτελικά θα βρει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος λίγο αργότερα επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 7-6) του Αμερικανού Μπεν Σίλτον.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό ο νικητής του Roland Garros και κάτοχος του βρετανικού Όπεν το 2023, Κάρλος Αλκαράθ, κατάφερε να περάσει με σχετική δυσκολία το εμπόδιο του Ούγκο Χούμπερτ με 3-1 σετ (6-3, 6-4, 1-6, 7-5) και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον νικητή του ζευγαριού Τόμι Πολ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα.

TAGS WIMBLEDON ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ