ΤΕΝΙΣ

WTA Finals: Η Μουγκουρούθα έκλεισε τον ισπανικό εμφύλιο με την Μπαντόσα

Η Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα στο WTA Finals
Η Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα στο WTA Finals 2021 REFUGIO RUIZ / AP PHOTO

Η Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα επικράτησε 6-4, 6-4 της Ανέτ Κοντεβέιτ, προκρίθηκε στα ημιτελικά του WTA Finals όπου την περιμένει η Μπαντόσα.

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα έγινε η τρίτη τενίστρια που προκρίνεται στα ημιτελικά του WTA Finals της Γουαδαλαχάρα, μετά τη βραδινή νίκη επί της “αδιάφορης” Ανέτ Κονταβέιτ για την 3η αγωνιστική του Group B της διοργάνωσης.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-4 της Εσθονής που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στις “4” και άφησε εκτός συνέχειας την Καρολίνα Πλίσκοβα η οποία νωρίτερα κέρδισε με ανατροπή την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και περίμενε το αποτέλεσμα του αγώνα Μουγκουρούθα-Κονταβέιτ.

Η 28χρονη Ισπανίδα, με ρίζες από τη Βενεζουέλα, κέρδισε το 80% των πόντων της από το πρώτο σερβίς και έβγαλε 7 άσους στο ματς.

“Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι, όλα ή τίποτα. Όταν ξεκινάς το γκρουπ με ήττα, δεν είναι καλό. Είναι σπουδαίο που κατάφερα να πάρω δύο νίκες και να περάσω στην επόμενη φάση” είπε η Μουγκουρούθα αμέσως μετά.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον πρώτο όμιλο όπου σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική και θα μάθουμε την 4η ημιφιναλίστ της Γουαδαλαχάρα. Αυτή θα προκύψει από την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Αρίνα Σαμπαλένκα, στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου (03:30GR).

Πηγή: tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ