ΤΕΝΙΣ

Ξεπουλάει η Τζένιφερ

Ξεπουλάει η Τζένιφερ
Καπριάτι

Η Τζένιφερ Καπριάτι αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία στο ίντερνετ πέντε τσάντες της και ένα ζευγάρι μπότες

Τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν την κρατούν μακριά από τα κορτ, όχι όμως μακριά και από τα μαγαζιά.

Η 30χρονη Αμερικανίδα έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα αξεσουάρ (και ιδιαίτερα στις πεταλούδες) και αποφάσισε να κάνει μερικές γυναίκες ευτυχισμένες στις γιορτές.

Προφανώς στη Φλόριντα όπου διαμένει, βλέπει να περπατούν δίπλα της πολλές κυρίες με Louis Vitton τσάντες, για αυτό και η Καπριάτι θέλησε να ξεφορτωθεί ορισμένες τσάντες, βγάζοντας τες σε δημοπρασία.

Στο eBay είναι διαθέσιμες πέντες τσάντες με το λογότυπο του γαλλικού οίκου μόδας, καθώς και μία ζώνη με τα χρυσά γράμματα LV που ανήκουν στο πρώην κακό κορίτσι του τένις. Η Καπριάτι βαρέθηκε να φοράει και κάτι μπότες Tod's (πραγματικό κελεπούρι), οι οποίες προορίζονται όμως για κυρίες με μεγάλα πόδια, για την ακρίβεια για εκείνες που αφορούν 45 νούμερο!

Δεν αναφέρεται ο στόχος που έχει θέσει η Καπριάτι για αυτή τη δημοπρασία, όμως θα προσφέρει το αυτόγραφο της σε όσους αγοράσουν τα πράγματα της. Μάλλον κέρδος πάει να βγάλει η Τζένιφερ.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ