ROLAND GARROS

Ζανγκ - Τσιτσιπάς 0-3: Άνετα στους "16" του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε εύκολη μέρα απέναντι στον Ζιζέν Ζανγκ, επιβλήθηκε με 0-3 και πέρασε άνετα στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο9) δεν δυσκολεύτηκε και εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζιζέν Ζανγκ σε μόλις μία ώρα και 31 λεπτά. Ο Έλληνας τενίστας επικρατώντας με 0-3 του Κινέζου προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Αρνάλντι.

Το πρώτο σετ έκλεισε 3-6, όπως και το δεύτερο, με τον Τσιτσιπά να έχει από δύο break και να φτάνει στην κατάκτησή τους σε περίπου μία ώρα. Το πρώτο το κατέκτησε σε 29 λεπτά και το δεύτερο σε 37'.

Ο Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε το έργο του στο τρίτο σετ, με τον αντίπαλό του να παίρνει μόλις ένα game κι έστι, ο Τσιτσιπάς να περνάει για 9η φορά στην καριέρα του στους "16" του τουρνουά.

Επίσης, ο Τσιτσιπάς έφτασε τις 25 νίκες στο τουρνουά σε (25-7), τελείωσε το ματς με 72% περασμένα πρώτα, κερδίζοντας το 82% των πόντων (38/46) και το 78% στο δεύτερο (14/18), σταμάτησε στους 30 winners, υπέπεσε σε 20 αβίαστα λάθη, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 6 ευκαιρίες για break.

TAGS ROLAND GARROS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ