ΤΕΝΙΣ

"Zευγάρι" τίτλων για Παγδατή

"Zευγάρι" τίτλων για Παγδατή
Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε το τουρνουά στο Ζάγκρεμπ και άφησε με το παράπονο τον Ίβαν Λιούμπιτσιτς

Ο Παγδατής κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον υψηλόσωμο αντίπαλο του με 7-6 (7-4), 4-6, 6-4 σε 150 λεπτά και κατέκτησε τον τίτλο στο "PBZ Zagreb Indoors".
Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος στην επαγγελματική καριέρα του Παγδατή μετά το Πεκίνο πέρυσι (είχε κερδίσει έναν ακόμη Κροάτη, τον Μάριο Άντσιτς), πρόκειται όμως για τον πρώτο σε... μοκέτα.

Πριν από δύο χρόνια είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στο "Swiss Indoors" στη Βασιλεία, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Εκείνη η επιτυχία του τον είχε κάνει αναγνωρίσιμο και ανέδειξε το άστρο του στη γενέτειρα του Ρότζερ Φέντερερ.

Η νίκη του αναμένεται να τον... ανεβάσει ορισμένες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, τουλάχιστον θα τον επαναφέρει μέσα στο Top20.

" Είναι υπέροχο που μετά την απογοήτευση στην Αυστραλία, ήρθα εδώ και κέρδισα το τουρνουά. Είμαι πολύ, πολύ ευτυχισμένος. Κέρδισα τους κρίσιμους πόντους. Έπαιξα ένα έξυπνο τάι μπρέικ και ένα υπέροχο γκέιμ στο 5-4 στο τρίτο (σ.s. έκανε break). Ο Ίβαν ήταν λίγο "κουμπωμένος" και δεν έπαιξε καλά σε εκείνο το γκέιμ", επισήμανε ο Παγδατής για να συμπληρώσει

" Στο μέλλον θα πρέπει να διατηρήσω την ίδια ψυχολογία. Να είμαι ευτυχισμένος και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να παίζω το παιχνίδι μου όπως ξέρω και να το απολαμβάνω", κατέληξε, πριν πάρει στα χέρια του την επιταγή του νικητή.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ