ROLAND GARROS

Ζβέρεφ - Ναδάλ 3-0: Ο Γερμανός απέκλεισε τον "Βασιλιά" του Roland Garros και τον υποχρέωσε σε πικρό φινάλε

Ζβέρεφ - Ναδάλ 3-0: Ο Γερμανός απέκλεισε τον "Βασιλιά" του Roland Garros και τον υποχρέωσε σε πικρό φινάλε
Ο Ραφαέλ Ναδάλ στον τελευταίο του αγώνα στο Roland Garros @2024 AP IMAGES/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-4) τον "Βασιλιά" του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ στον τελευταίο του -κατά πάσα πιθανότητα- αγώνα στο γαλλικό τουρνουά.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros, καθώς ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υποχρέωσε τον Ισπανό σε αποκλεισμό με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-4) ύστερα από 3 ώρες και 5 λεπτά.

Η ήττα του "Βασιλιά" του γαλλικού Όπεν, καθώς είναι πολυνίκης του θεσμού με 14 κατακτήσεις, αποτέλεσε πιθανότητα το κύκνειο άσμα του στο τουρνουά.

Στη συνέντευξη που έδωσε εντός του court ο Ναδάλ δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τη μελλοντική συμμετοχή του στο Roland Garros.

"Ελπίζω να σας δω ξανά, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν είναι η τελευταία φορά, την απόλαυσα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Τα αισθήματα που νιώθω σήμερα είναι δύσκολο να τα περιγράψω με λέξεις, αλλά ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα", ανέφερε συγκεκριμένα ο 38χρονος τενίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν μόλις η τέταρτη ήττα του Ναδάλ σε όλη την καριέρα του στο Roland Garros, με το ποσοστό του πριν το ματς με τον Ζβέρεφ να ανέρχεται στο εξωφρενικό 97,3%.

Για την ιστορία, επόμενος αντίπαλος του Ζβέρεφ στο τουρνουά θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Γκοφέν - Περικάρ.

TAGS ROLAND GARROS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ