MATCHCENTER

Stoiximan Super League

Stoiximan Greek Basket League

Premier League

La Liga

Serie A

Bundesliga

Super League 2

NBA

Volleyleague - Γυναίκες

WTA - Μαδρίτη

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στη Βουλή, επίθεση Κυριαζίδη σε Κωνσταντοπούλου: “Κάνε κανένα παιδί”

Ο βουλευτής της ΝΔ. Δημήτρης Κυριαζίδης, στη Βουλή Eurokinissi Sports

“Κάνε κανένα παιδί” φώναξε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας αντιδράσεις στη Βουλή.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν εκείνη κατά την διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στους μαθητές που ήταν παρόντες στην αίθουσα, φώναξε “κάνε κανένα παιδί” προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόσθεσε: “ή υιοθέτησε”.

Η φράση αυτή -ενώπιον μαθητών που βρίσκονταν στα θεωρεία- προκάλεσε την οργή τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των βουλευτριών της κυβέρνησης, με την Σοφία Ζαχαράκη να παρεμβαίνει στην συζήτηση. Τον λόγο πήραν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, καταδικάζοντας ομόθυμα την φράση του βουλευτή της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή του Νομού Δράμας να ζητήσει συγγνώμη από την κα. Κωνσταντοπούλου. Ενώ αρχικά αρνούνταν να ζητήσει συγγνώμη, τελικά παραδέχθηκε το λάθος του.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ