VIDEOS

Καλώς την... κι ας άργησε

Καλώς την... κι ας άργησε
derbymultime

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με ντέρμπι. Στιγμιότυπα από την 1η αγωνιστική

Το ντέρμπι αποδείχτηκε... πρόωρο και για τους δύο "αιώνιους", οι οποίοι παρόλα αυτά πρωταγωνίστησαν σε ένα ματς γεμάτο δυνατές μονομαχίες, που εν τέλει τα είχε όλα εκτός από τα γκολ. Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Στη Λεωφόρο είδαμε δυνατές, αλλά παράλληλα αθλητικές μονομαχίες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και πάθος αντάξιο ενός ντέρμπι αιωνίων. Το ένα λεπτό σιγής που κρατήθηκε για τους νεκρούς από τις πυρκαγιές και δεν "καλύφθηκε" από υβριστικά συνθήματα, όπως συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα, πρέπει επίσης να κρατηθεί στα θετικά της αναμέτρησης, κι αυτό γιατί στην Ελλάδα ακόμα και το αυτονόητο είναι συχνά μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Από τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ξεχώρισαν οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες του Εργοτέλη στο Καυτατζόγλειο και της Λάρισας επί του Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και οι δύσκολες επικρατήσεις του ΟΦΗ επί της Καλαμαριάς με 3-2 στο... χωράφι του Παγκρήτιου και του Ατρόμητου που έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού με 2-1 στο Περιστέρι.

Δείτε τα highlights από το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου:




Δηλώσεις Μάτος και Λούα Λούα μετά το ντέρμπι:




Όλα τα γκολ από τα ματς της Κυριακής στη Σούπερ Λίγκα:




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ