VIDEOS

Στη Μπάγερν ο 13χρονος "νέος Μέσι" (vds)!

Στη Μπάγερν ο 13χρονος "νέος Μέσι" (vds)!
New Image

O 13χρονος Ιταλοπερουβιανός Πιερ Λαράουρι υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με τους Βαυαρούς, που είδαν στο πρόσωπό του τον νέο Μέσι (vds)!

Ένας άλλος κολοσσός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Μπάγερν Μονάχου των 4 Κυπέλλων Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ και των 18 πρωταθλημάτων Γερμανίας, φαίνεται ότι έχει βρει τον... νέο Μέσι, τον 13χρονο Πιερ Λαράουρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον βαυαρικό σύλλογο, με τον πιτσιρικά να αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον, αν δεν κανείς τα "μαγικά" που κάνει με τη μπάλα στα πόδια.
Το ωραίο στην περίπτωση του 13χρονου Λαράουρι είναι η απόκτησή του από τη Μπάγερν πέρασε από χίλια κύματα. Η ιστορία έχει ως εξής:

Την περασμένη εβδομάδα όλα συνηγορούσαν στο γεγονός ότι η Μπάγερν Μονάχου τον είχε "δέσει" για ένα χρόνο, με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου να έχουν μείνει άναυδοι με το πηγαίο ταλέντο του 13χρονου Ιταλόπερουβιανού (ο πατέρας του κατάγεται από τη Σιένα), ο οποίος συγκρίνεται με τον 18χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με το πασίγνωστο πλέον σάιτ Youtube να έχει βίντεο με το νέο ακατέργαστο διαμάντι.

O πατέρας του στο πλευρό του 13χρονου άσου
Η είδηση μάλιστα αυτή είχε επιβεβαιωθεί και από τον Χάιμε Νοριέγκα, τον πρόεδρο της Έστερ Γκράντε, μίας μικρής ομάδας από το Περού, όμως παρότι τον παρακολουθούσαν για δύο ολόκληρα χρόνια, οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου φάνηκε να κάνουν πίσω, εξαιτίας της νεαρής ηλικίας του παίκτη.

Σήμερα όμως (3/7), η γερμανική εφημερίδα Bild επανήλθε στο θέμα, ανακοινώνοντας ότι ο πολλά υποσχόμενος νεαρός θα μεταβεί στο Μοναχο στα μέσα Αυγούστου, με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FIFA) να επιτρέπει σε ομάδες να υπογράφουν συμβόλαια με παίκτες κάτω των 18 ετών με την προϋπόθεση ότι οι γονείς του παίκτη θα πάνε να ζήσουν μαζί του, κάτι που έγινε σε αυτή την περίπτωση.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εν λόγω εφημερίδας, ο πατέρας του Πιερ, οδοντίατρος στο επάγγελμα, είναι αποφασισμένος να δει το όνειρο του γιου του να γίνεται πραγματικότητα και για αυτό το λόγο θα ταξιδέψει μαζί του στη Γερμανία, ενώ η μητέρα του θα παραμείνει στη Λίμα του Περού μαζί με τον άλλο γιο της.

Είδωλα οι Μέσι και Ροναλντίνιο
Από την πλευρά του, ο "νέος Μέσι" δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει την νέα του περιπέτεια σε γερμανικό έδαφος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του peru.com.

"Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών, έχοντας την ώθηση από τον πατέρα μου, και το όνειρό μου είναι να μπορέσω να γίνω μεγάλος όπως οι Ροναλντίνιο και Μέσι.

Αυτή τη στιγμή όμως ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό στο γερμανικό στυλ παιχνιδιού, και ξέρω καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, καθώς εκτός από το παιχνίδι θα πρέπει να μάθω και τη γλώσσα.

Πάντως, έχω βρεθεί ήδη δύο φορές στη Γερμανία και έχω δει ότι οι μέθοδοι δουλειάς δεν είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς που ίσχυαν στην παλιά μου ομάδα",



τόνισε ο Λαράουρα, ο οποίος μίλησε και για τις συγκρίσεις που έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται ανάμεσα σε εκείνον και τον Μέσι.

"Για μένα ο Μέσι είναι παίκτης-πρότυπο, καθώς μολονότι το φυσικό πρόβλημα που είχε από μικρό παιδί που δεν του επέτρεπε να αναπτυχθεί φυσιολογικά, κατάφερε να γίνει ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Είναι λογικό να μου αρέσει να παίξω στη Μπαρτσελόνα με αυτόν και τον Ροναλντίνιο, έναν ακόμα από τα είδωλά μου, και είμαι σίγουρος ότι αν δουλέψω σκληρά θα μπορέσω κάποια μέρα να τους μοιάσω".



Μαγική σφαίρα δεν διαθέτουμε προκειμένου να κάνουμε πρόβλεψη για την εξέλιξη αυτού του ταλέντου, όμως το σίγουρο είναι οτι σε αυτή την ηλικία κάνει θραύση, και η Μπάγερν Μονάχου ελπίζει ότι στο πρόσωπό του θα βρει ένα από τα λαμπρά αστέρια του αύριο στο ποδόσφαιρο.

Απολαύστε τον επονομαζόμενο "νέο Μέσι" στα εκπληκτικά βίντεο που προβάλλονται μέσω του διαδικτύου:




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ