VIDEOS

Top 20 goals

Top 20 goals
cltrophycamp

Aναδρομή στα 20 ομορφότερα γκολ του Champions League

Από το 1993 και μετά, που η κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση μπήκε στα σπίτια μας με τη μορφή περίπου που έχει σήμερα, τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης απέκτησαν... νόημα, με τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους να παραμένουν καθηλωμένοι στις οθόνες τους προκειμένου να απολαύσουν την πασαρέλα των ποδοσφαιρικών αστεριών της υφηλίου.
Πόσες μεγάλες ομάδες έχουμε θαυμάσει την τελευταία δεκαετία, πόσοι συγκλονιστικοί αγώνες έχουν μείνει (και θα εξακολουθήσουν να είναι) χαραγμένοι στη μνήμη μας, τί πανέμορφα γκολ έχουν δει τα μάτια μας και μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο αυτό που πολλοί αποκαλούμε "το δεύτερο ωραιότερο πράγμα στη ζωή".

Υπάρχει κανείς που να έχει ξεχάσει το μονοκόμματο βολέ του Ζιντάν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2002 με τη Λεβερκούζεν που χάρισε ουσιαστικά το 9ο Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Ρεάλ Μαδρίτης; Ή μήπως το γκολ-ποίημα του Ροναλντίνιο κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο το 2004, που έμεινε στην ιστορία ως το γκολ με το "στρίψιμο του τσιγάρου" από τον Βραζιλιάνο μάγο;

Τέτοια όμορφα γκολ είναι για να μένουν στη συλλογή μας, γι'αυτό και το SPORT 24 σας παρουσιάζει τα 20 ωραιότερα γκολ που έχουν σημειωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκ καταβολής του θεσμού. Απολαύστε τα!
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ