VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιαπωνέζας πασαδόρου, Άκι Μόμι

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιαπωνέζας πασαδόρου, Άκι Μόμι
AEK AC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιαπωνέζας πασαδόρου, Άκι Μόμι, η οποία αποτελεί την αντικαταστάτρια της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου.

Γιαπωνέζικος θα είναι ο ιθύνων νους του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ τη νέας αγωνιστική σεζόν. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της Άκι Μόμι, η οποία είναι διεθνής με τη χώρα της και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο.

Έτσι, οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θέση της βασικής πασαδόρου, καθώς η μέχρι πρότινος αρχηγός του Δικεφάλου, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία για λογαριασμό της Vero Volley Milano.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άκι Μόμι. Η 23χρονη (07/10/2000) διεθνής Γιαπωνέζα πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Άκι Μόμι ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2018, φορώντας τη φανέλα της JT Marvelous. Για 6 χρόνια αποτέλεσε τη βασική πασαδόρο της ιαπωνικής ομάδας, κατακτώντας τη σεζόν 2019-20 τον τίτλο της καλύτερης πασαδόρου στη λίγκα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της, αγωνιζόμενη μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021!".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ