VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ, βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Φλιάκου, έτσι έχει διαμορφωθεί το ρόστερ

ΑΕΚ, βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Φλιάκου, έτσι έχει διαμορφωθεί το ρόστερ
AEK AC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης πασαδόρου Εύης Φλιάκου, με το "κιτρινόμαυρο" να έχει πάρει σχεδόν την τελική του μορφή. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η ομάδα της Ένωσης για τη νέα σεζόν.

Διαφορετικό σχεδόν σε ολοκληρωτικό βαθμό θα είναι το ρόστερ του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, ενώ και στον πάγκο της ομάδας είχαμε αλλαγή μετά την αποχώρηση του Γιουνούς Οτσάλ και την πρόσληψη του Ιταλού Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι.

Τελευταία χρονικά προσθήκη για την Ένωση είναι η 24χρονη Εύη Φλιάκου, η οποία μαζί με την Ιαπωνέζα Άκι Μόμι θα αποτελέσουν το "κιτρινόμαυρο" δίδυμο στην πάσα.

Αυτό είναι το ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι τώρα

  • Πασαδόροι: Άκι Μόμι, Εύη Φλιάκου
  • Διαγώνιες: Ζόε Γουεδέρινγκτον, Ελένη Τσιτσιπλάμη
  • Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου, Αγγελική Καββαδία
  • Ακραίες: Σάρα Σακραντζίγια, Μπριάνα Έντουαρντς, Εύα Χαντάβα, Μάρα Ράπτη
  • Λίμπερο: Εύη Γεωργιάδου, Ευαγγελία Τουλγαρίδου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύη Φλιάκου. Η 24χρονη (18/02/2000) πασαδόρος, ύψους 1,75 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Εύη Φλιάκου ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μίλωνα. Το 2012 μετακινήθηκε στις Ακαδημίες του Πανιωνίου και για 8 χρόνια φορούσε τη φανέλα των "κυανέρυθρων".

Ακολούθησε η μεταγραφή της στον Πορφύρα (2020-21), ενώ το καλοκαίρι του 2021 έκανε το μεγάλο βήμα με τη μεταγραφή της στον Πανναξιακό. Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στη Θέτιδα Βούλας, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε τη βασική πασαδόρο της Λαμίας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Εύη Φλιάκου δήλωσε στο aek.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου! Εύχομαι να έχουμε υγεία και την στήριξη όλου του κόσμου της ΑΕΚ, ώστε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους".

Εύη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ