ΒΟΛΕΪ

Αφιλοκερδώς στον Εθνικό Αλεξ/πολης ο Γκιούρδας

Αφιλοκερδώς στον Εθνικό Αλεξ/πολης ο Γκιούρδας
γκιουρδας εθνικος αλεξανδρουπολης

Αφιλοκερδώς ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Μάριος Γκιούρδας

Ο 36χρονος αθλητής, επί εννέα χρόνια παίκτης του Ολυμπιακού, με τον οποίο γνώρισε σπουδαίες επιτυχίες και κατέκτησε πολλά τρόπαια, εξέδωσε ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα πως τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στην ακριτική ομάδα αφιλοκερδώς, προκειμένου να πει το δικό του "ευχαριστώ" στην ομάδα που τον γαλούχησε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες έχω τη χαρά και την τιμή να επιστρέψω μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα του Εθνικού Αλεξ/πολης.

Όλοι οι αθλητές σκεφτόμαστε τον κατάλληλο τρόπο για να ολοκληρώσουμε την σταδιοδρομία μας στους αγωνιστικούς χώρους.

Είχα την ευτυχία και την τύχη όλα αυτά τα χρόνια να είμαι στέλεχος σε μερικές σπουδαίες ομάδες και να πανηγυρίσω αρκετούς τίτλους αλλά και επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Θεωρώντας λοιπόν ότι θα πρέπει να προσφέρω και εγώ από την πλευρά μου στο άθλημα που μου έχει χαρίσει τα παραπάνω, θεωρώ ότι αποτελεί ιδανική προοπτική η επιστροφή μου στην ομάδα του Εθνικού.

Τα συναισθήματα για την γενέτειρα μου και για την οικογένεια του Εθνικού Αλεξ/πολης είναι πολύ δυνατά.

Νοιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα που με γαλούχησε και μου έδωσε την σημαντικότερη ώθηση για την μετέπειτα καριέρα μου και που τώρα έχω τη δυνατότητα να τη βοηθήσω αφιλοκερδώς στην μεταβατική αυτή χρονιά.

Ο Εθνικός κάνει τα τελευταία χρόνια μια πολύ σοβαρή αναπτυξιακή προσπάθεια, έχοντας ήδη αναδείξει μια σειρά από ταλαντούχους νεαρούς αθλητές και αποτελεί βασικό μου μέλημα στο να καταφέρω να μεταδώσω στα παιδιά αυτά την αγάπη μου για το άθλημα αλλά και όσα περισσότερα στοιχεία τους βοηθήσουν να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους".














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ