ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League στο βόλεϊ

Eurokinissi Sports/KLODIAN LATO

Η Σεν Ναζέρ, που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Γαλλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του CEV Champions League.

Μετά την πολύ σπουδαία νίκη του με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και μετά το φινάλε της 6ης αγωνιστικής του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός έμαθε την ομάδα που θα βρει απέναντι του στα playoffs της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν η καλύτερη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια θα παίξουν με την καλύτερη τρίτη ομάδα, δηλαδή με την Σεν Ναζέρ, η οποία κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Γαλλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και παρότι είχε τερματίσει 7η στην κανονική διάρκεια. Φέτος είναι 11η σε μια λίγκα 13 ομάδων.

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σεν Ναζέρ θα διεξαχθεί επί γαλλικού εδάφους στις 11, 12 ή 13 Φεβρουαρίου και το δεύτερο ματς θα λάβει χώρα στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη στις 25, 26 ή 27 του ίδιου μήνα.

Να σημειώσουμε πως στον πάγκο της Σεν Ναζέρ βρίσκεται ο Φούλβιο Μπερτίνι, ο οποίος είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τη χώρα μας και τον Φοίνικα Σύρου τη σεζόν 2020/21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ