ΒΟΛΕΪ

All... set για το final-8

All... set για το final-8
Παναθηναϊκός-Ηρακλης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδος που ξεκινάει την Τετάρτη

Στο Δημαρχείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, στην οποία παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Φούρας, ο Α’ αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Νίκος Μακρής, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Κυπέλλου Γιάννης Κασίμης, καθώς και οι προπονητές της ΕΑ Πατρών Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, του Ηρακλή Liu Jo Αλέκος Λεώνης και ο παίκτης της ΕΑΠ Λουξ, Αλεξ Ντίαζ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ανδρέας Φούρας:

"Για τις επόμενες τέσσερις ημέρες στην Πάτρα θα χτυπάει η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ. Καλωσορίζουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος που για την πόλη μας έχει δύο όψεις, την αθλητική και την οικονομική. Γιατί πέρα από το θέαμα που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πάτρα θα επωφεληθεί οικονομικά από αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός με την έλευση τόσων επισκεπτών.
Ευχαριστώ την Ε.Ο.ΠΕ. που μας ανέθεσε τη διοργάνωση και καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί τους αγώνες".



Νίκος Μακρής:

"Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τον ΟΝΑ για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να φιλοξενήσουμε τη γιορτή του βόλεϊ στην πόλη μας. Είναι η πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνουμε επί ημερών του κ. Φούρα και κάνουμε μία εξαιρετική αρχή και για τις επόμενες.

Το Κύπελλο θα αποτελέσει μία πραγματική φιέστα για την Πάτρα και θέλω να πιστεύω ότι θα τηρήσουμε την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει για ήρεμους αγώνες, μακριά από βία και επεισόδια. Η Αστυνομία έχει λάβει τα μέτρα της και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδας, αλλά δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να πάρει το κύπελλο η ΕΑΠ".



Αλέκος Λεώνης:

"Ευχαριστούμε τις Δημοτικές Αρχές της Πάτρας για τη φιλοξενία. Για τον Ηρακλή η Πάτρα αποτελεί μία εξαιρετική πόλη, ακόμα και από πλευράς αναμνήσεων, καθώς ήταν τον Μάρτιο του 2000, όταν παίξαμε και πάλι τότε πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο τέλος πανηγυρίσαμε τον πρώτο μας τίτλο. Και βέβαια, ακολούθησαν και άλλοι, όμως θα θέλαμε εδώ να τους στρογγυλέψουμε και να τους κάνουμε δέκα.
Από τότε, μέχρι τώρα οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει πολύ, όμως στο Κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και αυτό το ξέρω πολύ καλά".



Γιώργος Χριστόπουλος:

"Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, τον κ. Κασίμη, τον κ. Μακρή για τις ενέργειες που έκαναν προκειμένου η Ε.Ο.ΠΕ. να μας αναθέσει αυτή τη διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που συμμετέχουμε, το γεγονός ότι θα έχουμε όλη την Πάτρα στο πλευρό μας. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου και ότι υπόσχομαι ότι τα δώσουμε όλα για να τον ευχαριστήσουμε".

Αλεξ Ντίαζ:

"Το Κύπελλο αποτελεί ευκαιρία για όλες τις ομάδες, καθώς θα παλέψουν για την κατάκτηση ενός τίτλου. Ξέρουμε ότι υπάρχουν δύσκολες ομάδες απέναντί μας, όμως, εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει, όπως κάνει και σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα".


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ