ΒΟΛΕΪ

Ανακοινώθηκε η 12άδα της εθνικής Παίδων

Ανακοινώθηκε η 12άδα της εθνικής Παίδων
Εθνική Παίδων

Ο Μάκης Δημητριάδης ανακοίνωσε τα ονόματα των 12 παικτών της εθνικής Παίδων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Ο Δημητριάδης κάλεσε τους εξής 12 διεθνείς: Παναγιώτη Παπαδόπουλο (Ε Α Πατρών), Θανάση Μαργέτη (Πανελλήνιος), Απόστολο Καλαϊτζή (Γ. Ε. Αλεξανδρούπολης), Ανδρέα Λέκκο (Αναγέννηση Άρτας), Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανέστη Δαλακούρα (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Χρήστο Στεφανίδη, Γεώργιο Τζιουμάκα, Γεώργιο Μιχαηλίδη (Ηρακλής Θεσ/νίκης ), Δημήτρη Κωνσταντινίδη ( Α.Ο. Ορεστιάδας), Κάσσανδρο Στίγγα (Χ.Α.Ν.Θ.) και Μιχαήλ Λιόντα (Πανερυθραϊκός).
Για την προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ο ομοσπονδιακός προπονητής, τόνισε: " Υπάρχει διάθεση και όρεξη από όλα τα παιδιά και σ’ αυτό συμβάλουν όχι μονό οι πολύ καλές συνθήκες που γίνονται οι προπονήσεις, αλλά και η μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση που δίνει τόσο η κοινωνία του Λαγκαδά, όσο και ο τοπικός σύλλογος στην προετοιμασία της ομάδας".

Οι προπονήσεις της Εθνικής Παίδων γίνονται πρωί και απόγευμα και θα διαρκέσουν έως τις 20 Ιουλίου, όποτε η ομάδα θα αναχωρήσει για την Βουλγαρία. Έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα ανδρών του Άρη την Τετάρτη, ενώ το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα είναι με την Εθνική παίδων της διοργανώτριας χώρας, το βράδυ της άφιξης της ομάδος στη Βουλγαρία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ