ΒΟΛΕΪ

Έφτασε στην Ινδία η εθνική Εφήβων

Έφτασε στην Ινδία η εθνική Εφήβων
Εθνική Εφήβων

Στην πόλη Πούνε της Ινδίας βρίσκεται ήδη, η αποστολή της εθνικής Εφήβων, ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Οι παίκτες του Γιώργου Καραβιδόπουλου δεν θέλουν να έχουν την τύχη της προηγούμενης ομάδας που έφτασε στα τελικά της ίδιας διοργάνωσης στην Πολωνία το 2001.
Επιθυμούν τη διάκριση γνωρίζοντας ότι ο δρόμος προς αυτήν είναι μακρύς και δύσβατος διότι έχουν να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γαλλία (31/7) την πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής, Κούβα (1/8) και την Αργεντινή (2/8), ώστε να μπουν στην οκτάδα που είναι και ο πρώτος στόχος. Βέβαια οι έφηβοί μας είναι συνηθισμένοι στα δύσκολα.

Για να φτάσουν στα τελικά κέρδισαν στους προκριματικούς ομίλους Φιλανδία, Δανία, Πορτογαλία, Κροατία, Σερβία και Ολλανδία. "Κόουτς μπορούμε…" έλεγαν πριν αναχωρήσουν από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το 24ωρο κουραστικό ταξίδι μέχρι την Ινδία.

Σήμερα οι διεθνείς είχαν όλο το πρωινό ελεύθερο αφού έφτασαν ξημερώματα στο Πούνε, μια πόλη η οποία βρίσκεται 130 χλμ. έξω από τη Βομβάη. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, οι Ελληνες συνάντησαν πολλή υγρασία, κανονική θερμοκρασία (22-28οC) και βροχερό καιρό.

Οι όμιλοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων:

Ομιλος Α’: Ινδία, ΗΠΑ, Τυνησία, Λευκορωσία.
Ομιλος Β’: Ιράν, Κίνα, Αίγυπτος, Βέλγιο.
Όμιλος Γ': Ελλάδα, Γαλλία, Κούβα, Αργεντινή
Ομιλος Δ’: Βραζιλία, Ρωσία, Καναδάς, Πολωνία.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ