ΒΟΛΕΪ

Έκτη θέση για του Παίδες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Έκτη θέση για του Παίδες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
Ελλάδα-Ρουμανία (Βαλκανικό Παίδων)

Την 6η θέση κατέλαβε η εθνική ομάδα Παίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, μετά την ήττα με 3-1 σετ από τη Ρουμανία

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έχασε τον βασικό του πασαδόρο, Γιώργο Μιχαηλίδη, στο 1ο σετ λόγω τραυματισμού, απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν προηγήθηκε με 19-10 και 24-20, αλλά δεν μπόρεσε να κατακτήσει το 2ο σετ.
Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Μάκης Δημητριάδης, δήλωσε για την παρουσία της εθνικής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα: " Πριν από το Βαλκανικό, είχαμε κάνει έναν προγραμματισμό σε συνεννόηση με την επιτροπή ανάπτυξης, προκειμένου αυτή η ομάδα να είναι ένα μίγμα αθλητών γεννημένων από το 1993 έως το 1995 και της γενιάς του 1992. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μετά τη λήξη του πρωταθλήματος παμπαίδων, με τη λογική ότι θα παρουσιάσουμε μία καινούρια ομάδα σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Οι αγώνες της Βουλγαρίας ήταν η πρώτη εμφάνιση της ομάδας με τη συγκεκριμένη σύνθεση, οι αθλητές δεν είχαν παίξει ποτέ όλοι μαζί. Με 12 ημέρες προετοιμασίας και με δεδομένο ότι κάποια παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Στόχος από εδώ και πέρα της νέας Εθνικής που θα δημιουργηθεί, με κορμό την τωρινή ομάδα, είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011, με ενδιάμεσο στόχο το Βαλκανικό του χρόνου, όπου πλέον θα κυνηγήσουμε την είσοδο στην τετράδα. Έχουμε δηλαδή ενάμισι χρόνο στη διάθεσή μας για να φτιάξουμε κάτι καλό, με προϋπόθεση ότι θα επενδύσουμε σε αυτή τη γενιά

".

Τα σετ: 22-25, 25-27, 26-24, 19-25.

Ελλάδα (Μάκης Δημητριάδης): Κουμεντάκης 13, Μιχαηλίδης, Δαλακούρας 5, Μαργέτης 7, Στίγγας 10, Τζιουμάκας 10, Κωνσταντινίδης (λ- 67%) / Λιόντας 2, Στεφανίδης 3, Καλαϊζής 1, Παπαδόπουλος 5.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ